Novosti

Važna obavijest - obustava nastave

Poštovani studenti,

temeljem odluke Vlade Republike Hrvatske i Civilnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, od ponedjeljka 16. ožujka 2020. godine, u svim osnovnim i srednjim školama te visokim učilištima u Hrvatskoj obustavlja se izvođenje nastave do daljnjega.

Nastava će se unutar navedenog perioda izvoditi na daljinu putem MOODLE poslužitelja. Mole se svi studenti da kontinuirano prate obavijesti na MOODLE stranicama studija i predmeta.

Nastavnici Odjela pripremati će nastavne materijale i distribuirati ih putem MOODLE poslužitelja. Nastavnici će ujedno biti na raspolaganju studentima (za upite i informacije) putem službenih mail adresa kao i komunikacijskih mogućnosti MOODLE poslužitelja.

Molimo ovim putem studente da odgovorno izvršavaju svoje nastavne obveze u skladu s trenutnim mogućnostima.

---------

U razdoblju do 19. travnja 2020. godine:

  • nastava na svim razinama studija izvodi se kao nastava na daljinu preko Moodle platforme; sve obavijesti kao i nastavni materijali za pojedine kolegije bit će dostupni preko tog sustava.
  • svi nastavnici će biti dostupni studentima putem službenih adresa Odjela te na druge načine, u skladu s dogovorom (telefonski, konferencijski pozivi, i sl.) Studenti su u obvezi koristiti službenu e-mail adresu Odjela.
  • studentska služba će tijekom čitavog razdoblja biti dostupna putem e-mail adrese referadaatoss [dotttt] unist [dotttt] hr i na broj telefona voditeljice Studentske službe Anite Blažević 091/3344 137 svakim radnim danom od 10:00-12.00 sati. Svaki utorak Studentska služba će biti otvorena za neposredan rad sa studentima u periodu od 10:00-14.00 sati.
  • ukoliko imate tehničkih problema u korištenju informatičkih usluga Odjela, možete se obratiti našoj informatičkoj službi svakim radnim danom od 08.00-16.00 sati putem elektroničke pošte na adresu it_sluzbaatoss [dotttt] unist [dotttt] hr.

sve ostale službe također su dostupne od ponedjeljka do petka u radnom vremenu (od 08.00-16.00) putem službenih adresa elektroničke pošte (objavljene na mrežnim stranicama Odjela).