Novosti

STEM stipendije - pomaknuta rang lista

Obavještavaju se redoviti studenti tehničkih preddiplomskih stručnih studija da su danas 15. prosinca 2017. pomaknute rang liste studenata koji su ostvarili pravo na STEM stipendiju. Rang liste su objavljene na https://stemstipendije.mzo.hr, a navedenom sustavu se pristupa pomoću elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHR. Studenti putem svoje jedinstvene identifikacijske oznake mogu provjeriti svoje mjesto na rang listi.

Svečane promocije Odjela za stručne studije

Svečane promocije stručnih specijalista Sveučilišnog odjela za stručne studije održat će se u petak 15. prosinca 2017. u amfiteatru Odjela u Kopilici:

  • u 17:00 sati - Računovodstvo i financije, Elektrotehnika
  • u 19:00 sati - Trgovinsko poslovanje, Informacijska tehnologija, Strojarstvo

 

STEM stipendije - objavljene rang liste

Obavještavaju se redoviti studenti tehničkih preddiplomskih stručnih studija da su danas objavljene rang liste studenata koji su ostvarili pravo na STEM stipendiju. Rang liste su objavljene na https://stemstipendije.mzo.hr, a navedenom sustavu se pristupa pomoću elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHR. Studenti putem svoje jedinstvene identifikacijske oznake mogu provjeriti svoje mjesto na rang listi.

Natječaj za freemover mobilnosti u programu CEEPUS

Obavještavamo vas kako je otvoren natječaj za "freemover" mobilnosti studenata i nastavnika u CEEPUS-u, za mobilnosti u ljetnom semestru tekuće akademske godine, s krajnjim rokom do 30. studenog (moguće je podnijeti prijave i nakon navedenog roka, no veća je vjerojatnost da će prijava biti potvrđena ako stigne do kraja studenog ili barem na samom početku prosinca). Više informacija o natječaju možete pronaći na poveznici.

Stranice