Novosti

Rang lista kandidata - Erasmus+ 2017./2018. zimski semestar

erasmus logo

Sveučilišni odjel za stručne studije objavljuje rang listu kandidata za mobilnost osoblja u svrhu podučavanja, Erasmus+ programa za zimski semestar 2017./2018.

Odluka i rang lista

Natječaj za Erasmus+ mobilnost studenata - stručna praksa ak.god. 2017./18.

erasmus logo

Sveučilište u Splitu objavljuje Natječaj za Erasmus+ mobilnost studenata u svrhu stručne prakse u akademskoj godini 2017./18.

Ljetni ispitni rok

Ispitni rok

Redovni ljetni ispitni rok počinje 12. lipnja 2017. i završava 11. srpnja 2017. godine. Prvi dio ispitnog roka traje od 12. lipnja do 27. lipnja 2017. godine, a drugi dio ispitnog roka traje od 28. lipnja do 11. srpnja 2017. godine. Obavještavaju se studenti da redovito prate obavijesti na našoj Web stranici jer su ispitni termini podložni promjenama.

Projekti WebStart i PlanStart

Projekti WebStart i PlanStart

Projekti WebStart i PlanStart u suradnji s partnerskom institucijom Hrvatskom gospodarskom komorom već drugu godinu za redom uspješno su privedeni kraju. Spomenutim projektima povezali su se odabrani studenti Odjela za stručne studije i poduzetnici iz kategorije mikro tvrtki  ( do tri zaposlena).

Raspisuje se Natječaj za izbore u zvanja i na odgovarajuće radno mjesto

Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za stručne studije, raspisuje natječaj za izbor u zvanja i na odgovarajuća radna mjesta...

Stručni skup "Zemni plin u sustavima kogeneracije i trigeneracije"

Slika - Plavi plamen

Pozivaju se svi zainteresirani nastavnici i studenti da prisustvuju stručnom skupu "Zemni plin u sustavima kogeneracije i trigeneracije", kojeg zajednički organiziraju Splitsko-dalmatinska županija, tvrtka EVN Croatia Plin d.o.o. i Sveučilišni odjel za stručne studije Sveučilišta u Splitu.

Stranice