Novosti

Erasmus+ KA107

Produžetak Natječaja za mobilnost studenata u okviru Erasmus+ KA107 programa - omotnica DCI Azija-Koreja

Predstavljanje GEM istraživanja

Dana 17.10 ( utorak) na Sveučilišnom odjelu za stručne studije u 13.15 sati u učionici 113 (amfiteatar) održati će se prezentacija glavnih zaključaka GEM istraživanja za 2016.  godinu te okrugli stol  na temu „Što Hrvatsku čini (ne) poduzetničkom zemljom, popravlja li Dalmacija prosjek?“ GEM (Global Entrepreneurship Monitor) je najveće svjetsko istraživanje poduzetništva. Uključenost Republike Hrvatske omogućava podrobnu analizu važnih čimbenika o kojima ovisi domaći poduzetnički profil, uspoređujući je na znanstvenoj osnovi s mnogim zemljama.

Rezultati razredbenog postupka za specijalističke studije - 2. krug upisa

Rezultati 2. kruga razredbenog postupka za upise u 1. godinu specijalističkih studija u akademskoj godini 2017./2018.

Redoviti studiji:

Strategije učenja i pamćenja

U srijedu, 04. listopada 2017. u 12:15 sati Ivana Čizmić, viši predavač, održala je predavanje pod nazivom Strategije učenja i pamćenja. Predavanju su nazočili studenti 1. godine Elektronike, Elektroenergetike, Računovodstva i financija te studenti 2. godine Trgovinskog poslovanja. Cilj predavanja bio je upoznati studente s mogućim strategijama učenja i pamćenja koje im uvelike mogu pomoći pri učinkovitom učenju.

Predavanja u sklopu projekta "Prepoznaj i spasi me"

U sklopu projekta "Prepoznaj i spasi me", koji ima za cilj upoznati i educirati mlađu populaciju s problematikom trgovine ljudima, Sveučilišni odjel za forenzične znanosti organizira niz predavanja  stručnjaka i znanstvenika 17. i 18. listopada s početkom u 9 sati u prostorijama Odjela, I. kat, učionica B1-43, Ruđera Boškovića 33, Split. Više...

Stranice