Novosti

STEM stipendije - pomaknuta rang lista

Obavještavaju se redoviti studenti tehničkih preddiplomskih stručnih studija da su dana 9. veljače 2018. pomaknute rang liste studenata koji su ostvarili pravo na STEM stipendiju. Rang liste su objavljene na https://stemstipendije.mzo.hr, a navedenom sustavu se pristupa pomoću elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHR. Studenti putem svoje jedinstvene identifikacijske oznake mogu provjeriti svoje mjesto na rang listi. Studenti koji su ostvarili pravo na državnu stipendiju u STEM područjima znanosti primit će obavijest o ostvarivanju prava na državnu STEM stipendiju preko adrese elektroničke pošte evidentirane u sustavu AAI@EduHr.

Ukoliko student koji je ostvario pravo na državnu STEM stipendiju želi prihvatiti stipendiju, mora u roku od 5 dana od slanja obavijesti (najkasnije do 16. veljače 2018.g. do 12:00 h) označiti izjave koje prethode prihvaćanju Uvjeta stipendiranja te upisati svoj IBAN žiro-računa. Prihvaćanje Uvjeta stipendiranja smatra se činom sklapanja ugovora.

Ukoliko u navedenom roku student ne prihvati Uvjete stipendiranja, smatrat će se da ne prihvaća državnu stipendiju te će obavijest o ostvarivanju prava na državnu stipendiju dobiti sljedeći student na rang-listi ispod praga do ispunjenja kvote (3400 stipendija).