Incoming students

ERICSSON NIKOLA TESLA d.d. testiranje kandidata za praksu

22.11.2023.

Kategorija:

Događanja, Naslovna, Obavijesti Ureda za poslovnu suradnju
ERICSSON NIKOLA TESLA d.d. testiranje kandidata za praksu

U utorak, 28.11.2023. godine, s početkom u 08:30 sati, u učionici KOP II-108, održat će se testiranje renomirane tvrtke ERICSSON NIKOLA TESLA d.d. za obavljanje prakse za sve zainteresirane studente stručnog prijediplomskog studija Elektronike i Računarstva koji imaju predmet Stručna praksa ove akademske godine i studente stručnog diplomskog studija Elektrotehnike i Primijenjenog računarstva koji imaju predmet Specijalistička praksa ove akademske godine.

Testiranje se vrši za pozicije developera i sistem inženjera.

Zainteresirane studente molimo da svoje životopise pošalju na mail adresu goran.skugor@ericssonnikolatesla.com (cc zoran.bubric@ericssonnikolatesla.com) najkasnije do ponedjeljka, 27.11.2023. godine.

U prijavi obavezno navesti koji ste studij i smjer, godina studija i broj sati prakse koji imate.

Za sve nejasnoće možete se javiti na mail poslovnasuradnja@oss.unist.hr .

 

„Ericsson Nikola Tesla je regionalni isporučitelj komunikacijskih proizvoda i usluga u operatorskom segmentu te je isto tako isporučitelj inovativnih informacijsko-komunikacijskih rješenja vezanih uz zdravstvenu zaštitu, promet, državnu upravu, komunalne djelatnosti i multimedijsku komunikaciju. Zahvaljujući aktivnostima Centra za istraživanje i razvoj te ekspertnih centara za usluge kupcima, kompanija je vodeći hrvatski izvoznik znanja. Kao pridružena članica korporacije Ericsson, kompanija djeluje unutar Tržišnog područja Europa i Latinska Amerika.

Kompanija njeguje ugled društveno odgovornog poduzetnika koji svoju snažnu reputaciju, odnosno ugled, gradi vjerodostojnim radom i kvalitetnim odnosom prema svima zainteresiranim stranama: zaposlenicima, kupcima, partnerima, dobavljačima, dioničarima te široj društvenoj zajednici. Promiče održivi razvoj jer je riječ o poslovnoj strategiji čiji je cilj balansiranje dugoročnog rasta i konkurentnosti u promjenjivim vanjskim uvjetima s utjecajem na ekonomski, okolišni i društveni razvoj."

Goals