Novosti

Poziv na sudjelovanje u online obrazovnom programu "Measuring the Impact of startup programs"

13.09.2023.

Kategorija:

Službeno, Naslovna

U okviru projekta University Green Digital HUBSveučilište u Splitu u zimskom semestru 2023./2024. izvodi „Program unapređenja digitalnih, zelenih i poduzetničkih vještina“ zajedno s partnerima iz Španjolske, Njemačke i Nizozemske.

Program je usmjeren razvoju digitalnih, zelenih i poduzetničkih vještina te se sastoji od 6 modula povezanih s navedenom tematikom.

U sklopu programa, jedan modul je namijenjen nastavnom i nenastavnom osoblju na temu “Measuring the Impact of startup programs”. Modul se izvodi u hibridnom obliku (e-learning i prateće radionice uživo), a po završetku programa sudionici će dobiti Europass digitalni certifikat.

Program traje od 4. listopada 2023. do 25. listopada 2023.

Više informacija o programu možete pronaći u letku na poveznici.

Prijave se zaprimaju putem poveznice u nastavku: https://forms.gle/CJXcJWWLUibCMgi49/ 

Ciljevi

Cilj1 Svijet bez gladi Zdravlje i blagostanje Kvalitetno obrazovanje Čista voda i sanitarni uvjeti Pristupačna energija iz čistih izvora Dostojanstven rad i ekonomski rast Industrija, inovacije i infrastruktura Smanjenje nejednakosti Održivi gradovi i zajednice Održiva potrošnja i proizvodnja Zaštita klime Očuvanje vodenog svijeta Očuvanje života na Zemlji Partnerstvom do cilja