Odjel

Otvorene su prijave za UNIST Career Speed Dating 2024!

Kategorija:

Naslovna, Obavijesti, Obavijesti Ureda za poslovnu suradnju

UNIST Career Speed Dating 2024 održati će se 14.03.2024. od 12 do 15h u multifunkcionalnoj dvorani Spinit inkubatora Sveučilišta u Splitu na adresi Matoševa 56 u organizaciji Ureda za upravljanje karijerama Sveučilišta u Splitu i Sveučilišnog odjela za stručne studije.

Career Speed Dating je posebna kombinacija brzog spoja Career speed dating (eng.speed date) i razgovora za posao. Organizira se na način da se studenti u 7 minuta imaju priliku predstaviti poslodavcima, postaviti pitanja koja ih zanimaju te ostaviti svoj životopis.

Osim korisnog iskustva koje im olakšava ulazak na tržište rada, studenti ovim putem dobivaju priliku uvježbati i poboljšati predstavljanje sebe u poslovnom svijetu, ali i pronaći posao ili praksu.

Događanje je namijenjeno prvenstveno studentima društvenih znanosti Sveučilišta u Splitu, a poslodavci su uglavnom iz kategorija: trgovina, turizam i marketing te bankarstvo, osiguranje i druge financijske usluge.

Kako bi studentima omogućili da se predstave poslodavcima u punom sjaju, dan prije, 13.03.2024. organiziramo radionicu: ''Priprema za UNIST Career Speed Dating''.

Prijavi za sudjelovanje putem obrasca na linku https://forms.gle/Up73FzejJJcUVzuv8!

Ciljevi

Kvalitetno obrazovanje Industrija, inovacije i infrastruktura Smanjenje nejednakosti Partnerstvom do cilja