Novosti

WORLD IN THE CITY

15.11.2021.

Kategorija:

Ostalo, Naslovna
WORLD IN THE CITY

WORLD IN THE CITY: AIESEC SPLIT organizira tečajeve engleskog, njemačkog, španjolskog i francuskog

Polaznici će moći učiti jezike uz izvorne govornike

Studenti i mladi volonteri neprofitne organizacije AIESEC u Splitu već dugi niz godina organiziraju projekt pod nazivom World in The City. Riječ je o projektu koji provodi edukacijske radionice stranih jezika. Radionice su dugogodišnji projekt na kojemu se studente, mlade, ali i opću populaciju podučava određenim stranim jezicima koje u svom radu dijele na osnovnu i naprednu razinu. Strani praktikanti koji dolaze u Split, ne podučavaju samo svoj materinji jezik već polaznike upoznaju sa svojom kulturom, običajima, tradicijom. U sklopu ovog projekta bit će i organiziran događaj pod nazivom Global Village, koji ima za cilj predstaviti zemlje iz kojih strani praktikanti dolaze. Strani praktikanti nastoje kroz posebne interaktivne i zanimljive edukacijske materijale/radionice ostvariti što bolji izlazni rezultat, odnosno nastoje kreirati svoje radionice s jasnim ishodima učenja u cilju što većeg poboljšanja stranog jezika za polaznike.

AIESEC je najveća međunarodna organizacija mladih na svijetu (djeluje aktivno u 127 zemalja, a ukupno u 140 zemalja na svijetu), koja je vođena od strane mladih ljudi koji imaju manje od 30 godina. Oni su nepolitička, neovisna i neprofitna organizacija čiji članovi nastoje poboljšati sebe i zajednicu te su posebno zainteresirani za svjetska pitanja, vodstvo te cjeloživotno obrazovanje i usavršavanje.

U sklopu ovogodišnjeg projekta World in The City organiziraju jezike:

- engleski osnovna razina
- engleski napredna razina
- njemački osnovna razina
- njemački napredna razina
- španjolski osnovna razina
- španjolski napredna razina
- francuski osnovna razina

Trajanje radionica je 5 tjedana.
Radionice se održavaju 3 puta tjedno u trajanju od 90 minuta.
Studentima je pohađanje radionica besplatno, dok je za ostale cijena 150 HRK.

 

Prijaviti se možete putem obrasca: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeTMYpSwhVDkNDbQRSnPIaCntGke1og7fq_HcB5c15H6El0Bg/viewform

 

World in The City možete pratiti na:

- FACEBOOK: https://www.facebook.com/worldinthecitysplit/
- INSTAGRAM: https://www.instagram.com/witc_split/