Novosti

UHPA: Poziv na besplatne edukacijske radionice "Pristupačni turizam"- Split, 05. i 06.12.2023.

23.11.2023.

Kategorija:

Događanja, Naslovna
UHPA: Poziv na besplatne edukacijske radionice "Pristupačni turizam"- Split,  05. i 06.12.2023.

Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije (TZSDŽ) u suradnji s Udrugom hrvatskih putničkih agencija (UHPA-om)

ORGANIZIRA 5. I 6. PROSINCA 2023. DVODNEVNU EDUKACIJU ZA JAVNI I PRIVATNI SEKTOR NA TEMU PRISTUPAČNOG TURIZMA.

U sklopu interaktivnih radionica turistički dionici steći će nova znanja i vještine u svrhu razvoja turističke ponude namijenjene osobama s invaliditetom kao ciljnoj skupini o kojoj do sada možda nisu razmišljali, a koje putuju češće u pred i posezoni, ostaju duže u jednom odredištu i uvijek putuju u pratnji najmanje jedne osobe.

Sudionici će identificirati koje su najčešće prepreke i izazovi s kojima se susreću osobe s invaliditetom u svakodnevnom životu i kao turisti. Saznat će koje su najčešće pogreške u načinu komuniciranja s gostima s invaliditetom, kako kreirati kvalitetan i održiv turistički proizvod koji je dostupan svim ljudima bez obzira na njihova fizička ograničenja, invaliditet ili dob.

PREDAVAČICA: MARIA TOMIĆ – PREINER, specijalistica za upravljanje ljudskim potencijalima, s višegodišnjim iskustvom u kreiranju i provođenju trening edukacija za osobni rast i razvoj vještina. Trenutno je zaposlena u Centru za edukaciju i savjetovanje „Sunce“ kao psiholog za provođenje treninga Career Coaching Programa. Također, direktorica je udruge Centar za razvoj vrijednosti čiji je glavi cilj pokretanje inicijativa za poboljšanje kvalitete života osoba s invaliditetom kao i organizaciju edukacija.


Sudjelovanje na radionicama je besplatno uz obveznu prijavu putem online obrasca, najkasnije dva dana prije početka svake radionice, a broj mjesta je ograničen.

  •  PRISTUPAČNI TURIZAM I., 5. PROSINCA 2023., 10:30 – 14:30 - PRIJAVA 
  •  PRISTUPAČNI TURIZAM II., 6. PROSINCA 2023., 10:30 – 14:30 - PRIJAVA 


Radionice će se održat u hotelu Park, Split, Hatzeov perivoj 3.

Ciljevi