Novosti

Sveučilišni odjel za stručne studije dobitnik je povelje Hrvatskog društva za kvalitetu!

01.12.2023.

Kategorija:

Istaknuto, Naslovna

Povodom svečanosti obilježavanja 21. Hrvatskog Dana kvalitete pod sloganom: KVALITETA ZA BUDUĆNOST, dana 29. studenoga 2023. u zgradi Hrvatskog inženjerskog saveza, Berislava 6 u Zagrebu, Sveučilišnom odjelu za stručne studije Sveučilišta u Splitu dodijeljena je Povelja za poseban doprinos u edukaciji i promociji kvalitete od strane Hrvatskog društva za kvalitetu.

Povelja je dodjeljena zbog organizacije međunarodnog tjedna naziva „GETTING TOGETHER – introducing  institutions and fostering collaboration“ koji je održan od 02. do 05. svibnja 2023. godine, koji je uključio 55 sudionika iz 16 zemalja, na kojem su tematizirane mogućnosti, prilike i prepreke međunarodne suradnje. Međunarodni tjedan je dio strategije otvorenosti Sveučilišnog Odjela za stručne studije internacionalizaciji i umrežavanju s visokoobrazovnim institucijama na europskom prostoru. Događaj iniciran zamjenikom pročelnika Odjela za nastavu i međunarodnu suradnju dr.sc. Goranom Ćorlukom te organiziran od strane voditeljice Ureda za mobilnost i međunarodnu suradnju Mije Vatavuk, mag.oec. te uz podršku djelatnika Odjela omogućio je veliki iskorak u radu i internacionalizaciji Odjela.

Povelju je primio pročelnik Odjela dr.sc. Petar Pepur koji je i održao prezentaciju postignutih rezultata i postavljenih ciljeva Sveučilišnog odjela za stručne studije.

Ciljevi

Kvalitetno obrazovanje