Novosti

Svečano potpisani ugovori o provedbi projekta PlanStart 2022

31.03.2022.

Kategorija:

Događanja, Obavijesti

U ponedjeljak, 28. ožujka 2022. godine, u amfiteatru Odjela potpisani su ugovori o provedbi projekta PlanStart 2022. Ugovore su potpisali gospodin Joze Tomaš, predsjednik HGK – ŽK Split, dr. sc. Petar Pepur, pročelnik Odjela i poduzetnici uključeni u projekt.

Projekt PlanStart provode HGK – Županijska komora Split i Sveučilišni odjel za stručne studije od akademske 2016./2017. godine, a njime se ostvaruje suradnja županijskih malih poduzetnika sa studentima, na način da studenti, timskim radom, izrađuju poslovne planove za tvrtke odabrane putem Javnog poziva.

Ove godine u projektu sudjeluje rekordnih 15 županijskih tvrtki i preko 50 studenata specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment trgovine i turizma. Mentorice na projektu su, kao i svih prethodnih godina, Ivona Jukić, Antonija Roje i Slađana Brajević.

Plan Start je kroz sve ove godine dokazao kako je uska suradnja među poduzetnicima i studentima iznimno obostrano korisna. Poduzetnicima osigurava poslovni plan i priliku za unaprjeđenje poslovanja, dok studentima pruža dragocjeno iskustvo, poslovne kontakte i mogućnost primjene usvojenih znanja u praksi.

Završetak projekta bit će svečano obilježen u prostorima HGK – ŽK Split, u lipnju ove godine.