Novosti

Svečano otvorena nova akademska 2018./2019. godina

28.09.2018.

Kategorija:

Događanja

U petak, 28. rujna 2018. godine svečano je otvorena nova akademska 2018./2019. godina za studente 1. godine preddiplomskih stručnih studija Računovodstvo i financije, Trgovinsko poslovanje, Elektronika, Elektroenergetika, Konstrukcijsko strojarstvo i Informacijske tehnologije.

Tom prigodom studentima se obratio zamjenik pročelnika za investicije i razvoj dr. sc. Bože Plazibat, kao i voditeljica Ureda za mobilnost i međunarodnu suradnju mr. sc. Anita Krolo Crvelin koja je studentima predstavila mogućnosti i prednosti sudjelovanja u međunarodnoj mobilnosti.

Voditeljica Ureda za poslovnu suradnju s vanjskim subjektima Slađana Brajević, viši predavač istaknula je da je obavljanje stručne, odnosno specijalističke prakse neizostavan segment studijskih programa na Odjelu čime studenti stječu specifična znanja i vještine koje ih čine konkurentnijim prilikom ulaska na tržište rada.

Također, ovom prigodom studentima se obratila i gđa. Zorana Rubić, izvršna direktorica u Jadranskom osiguranju, koje je jedna od nastavnih baza u kojoj studenti Odjela obavljaju stručnu, odnosno specijalističku praksu.

Brucoši, dobro nam došli!
 

Ciljevi