Novosti

Sudjelujte na događaju Innovate Now Croatia – od 26. do 28. listopada u Splitu, Zagrebu, Osijeku i Rijeci!

24.10.2023.

Kategorija:

Ostalo, Naslovna
Sudjelujte na događaju Innovate Now Croatia – od 26. do 28. listopada u Splitu, Zagrebu, Osijeku i Rijeci!

Jeste li znatiželjni student, istraživač koji se želi okušati u poduzetništvu, sanjar sa startup idejom ili iskusni poduzetnik?

Pridružite se trodnevnom valu inovacija - svi su dobrodošli!

Gdje i kada?

Crostartup zajedno u suradnji sa suradnji s CISEx-om, Algebrom i norveškim partnerom Smart Innovation Norway, pod pokroviteljstvom EEA, Norway grants, Innovation Norway i uz potporu Sveučilišta u Splitu u periodu od 26. do 28. listopada organizira događaj Innovate Now Croatia u čak četiri grada u Hrvatskoj: Split, Zagreb, Osijek, i Rijeka!

Za koga?

Prijavljeni natjecatelji će imati priliku rješavati jedan od 3 ponuđena izazova na temu plavog rasta. Na događaj se mogu prijaviti sve zainteresirane skupine koje uključuju studente, profesore, tvrtke, udruge i ostale dionike.

Za sudjelovanje nije potrebno imati postojeći projekt i nije potrebno znati programske jezike!

Program i nagrade

U sklopu događanja će se organizirati dva Hackathon događanja; jedan u Splitu o plavom rastu i drugi u Zagrebu gdje je fokus stavljen na zelenu industriju. Održat će se Pitchevi i izbor za najbolju startup tvrtku u obje kategorije, a pobjednike očekuju vrijedne nagrade kao što je online program poslovnih vještina vrijedan 1500 € i jednotjedni bootcamp u Norveškoj! 

Kako se prijaviti?

Ispunite obrazac za prijavu kako bi sudjelovali na događanju.

Više informacije o samom događanju možete pronaći na poveznici.

Ciljevi