Novosti

Sudjelovanje naših studenata u organizaciji konferenciije

23.10.2018.

Kategorija:

Službeno

Od 16.-18.10. u Splitu je održana 1. zajednička konferencija Foruma jadransko – jonskih gospodarskih komora, gradova i sveučilišta.

Konferencija je na jednom mjestu okupila više od 120 tijela i institucija iz tri mreže civilnog društva jadransko – jonskog područja s ciljem većeg prosperiteta regije kroz rad na područjima od zajedničke važnosti definiranima u Strategiji EU za jadransku i jonsku regiju (EUSAIR).

U organizaciji ovako važnog događaja sudjelovalo je dvadeset troje studenata Sveučilišnog odjela za stručne studije i to sa smjerova Trgovinsko poslovanje, Konstrukcijsko strojarstvo, Elektronika i Elektroenergetika. Za njihov profesionalni rad i angažman pohvaljeni su od strane organizatora Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Split  koja je za njih pripremila i prigodne poklone.  Poklone i certifikati o sudjelovanju  studentima će podijeliti na svečanoj dodjeli  potpredsjednica Hrvatske gospodarske komore Mirjana Čagalj 29. listopada. 

Voditeljica Ureda za poslovnu suradnju s vanjskim subjektima Slađana Brajević prisustvovala je tematskom  okruglom stolu o ženskom poduzetništvu. To je ujedno bila i prilika za studente specijalističkog studija Trgovinsko poslovanje da u okviru kolegija Obiteljsko poduzetništvo čuju inspirativne priče nekada iznimno uspješnih sportašica, a danas uspješnih poslovnih žena.

Ciljevi