Novosti

STEM stipendije - objavljene rang liste

28.11.2017.

Kategorija:

Službeno

Obavještavaju se redoviti studenti tehničkih preddiplomskih stručnih studija da su danas objavljene rang liste studenata koji su ostvarili pravo na STEM stipendiju. Rang liste su objavljene na https://stemstipendije.mzo.hr, a navedenom sustavu se pristupa pomoću elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHR. Studenti putem svoje jedinstvene identifikacijske oznake mogu provjeriti svoje mjesto na rang listi. Studenti koji su ostvarili pravo na državnu stipendiju u STEM područjima znanosti primit će obavijest o ostvarivanju prava na državnu STEM stipendiju preko adrese elektroničke pošte evidentirane u sustavu AAI@EduHr.

Ukoliko student koji je ostvario pravo na državnu STEM stipendiju želi prihvatiti stipendiju, mora u roku od 5 dana od slanja obavijesti (najkasnije do 7. prosinca 2017.g. do 12:00 h) označiti izjave koje prethode prihvaćanju Uvjeta stipendiranja te upisati svoj IBAN žiro-računa. Prihvaćanje Uvjeta stipendiranja smatra se činom sklapanja ugovora.

Ukoliko u navedenom roku student ne prihvati Uvjete stipendiranja, smatrat će se da ne prihvaća državnu stipendiju te će obavijest o ostvarivanju prava na državnu stipendiju dobiti sljedeći student na rang-listi ispod praga do ispunjenja kvote (3400 stipendija).

Ciljevi