Novosti

Spik@: Radionica - razgovor za posao

26.04.2022.

Kategorija:

Događanja, Naslovna, Obavijesti
Spik@: Radionica - razgovor za posao

Dragi studenti!
Pozivamo vas da se prijavite na radionicu koju organiziraju SPIK@ Studentski poduzetnički inkubator i Ured za upravljanje karijerama Sveučilišta u Splitu. Ova dvosatna radionica održat će se u ponedjeljak, 02.05.2022. s početkom u 16,15 sati u vijećnici 112. Broj mjesta na radionici je ograničen te vas molimo da do četvrtka, 28.04.2022., na mail ivona.jukic@oss.unist.hr pošaljete svoje podatke, i to:
-Ime i prezime
-Studij i godinu studija
-Kontakt broj mobitela

U nastavku pročitajte više o samoj radionici Priprema za razgovor za posao.

Razgovor za posao, kao situacija u kojoj nas se procjenjuje, u pravilu izaziva tremu ili u najmanju ruku nelagodu, koje mogu utjecati na kvalitetu i rezultat razgovora. Poznato je kako je najbolji lijek za tremu kvalitetna priprema, a ovu radionicu smo osmislili na način da obradimo više važnih aspekata pripreme, verbalnih i neverbalnih. Što reći o sebi i kako odgovoriti na neka od najčešćih 'teških' pitanja neke su od tema o kojima ćemo pričati. Krajnji cilj radionice je naučiti kako poslodavcu prikazati najbolju verziju sebe i istaknuti se u odnosu na konkurenciju koja je, s obzirom na situaciju na tržištu rada, nažalost sve brojnija.

Voditeljica: Antonia Peroš, mag.psych.
Voditeljica radionice je Antonia Peroš, psiholog i psihoterapeut te voditeljica Ureda za upravljanje karijerama Sveučilišta u Splitu. U okviru svog radnog mjesta niz godina savjetuje studente te organizira i vodi radionice na temu upravljanja karijerama, komunikacijskih vještina, upravljanja stresom te općenito poticanja mentalnog zdravlja.