Novosti

Predstavljanje poduzeća TOMMY i studentskog natjecanja

10.03.2022.

Kategorija:

Događanja, Naslovna

Sveučilišni odjel za stručne studije iznimnu pažnju poklanja jačanju suradnje s gospodarstvom kroz različite oblike stručnih i razvojnih projekata. Tako je 9. ožujka 2022. godine u amfiteatru predstavljen jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Republici Hrvatskoj te najveća tvrtka sa sjedištem na jadranskoj obali – Tommy!

Mnoštvu zainteresiranih studenata prvo se obratio pročelnik Odjela, dr. sc. Petar Pepur, a potom je nazočne pozdravio gospodin Ivo Bukša, direktor Sektora korporativnih poslova poduzeća Tommy. Uslijedila je detaljna prezentacija razvojnog puta Tommy grupe i prikaz današnjeg poslovanja, kao i budućih ambicioznih planova, a sve su zanimljivo predstavili gospodin Zoran Mikulić, član Uprave i direktor Strateškog poslovnog područja Operacije te gospodin Mario Šušnjara, direktor Strateškog poslovnog područja Trgovina.

Na kraju je, gospođa Marija Biuk, direktorica Službe ljudskih resursa, studentima prezentirala mogućnost sudjelovanja u „Tommy – Studentskom natjecanju 2022.“ uz bogat nagradni fond. Upravo ovakva veza sa stvarnim poslovnim svijetom pruža najbolje iskustvo za primjenu znanja stečenih na studiju. Za sve studente koji prepoznaju ovu priliku i formiraju natjecateljske timove, u narednim će se danima objaviti detaljni koraci i način prijave na projekt.

Sretno svima!