Novosti

Predavanje na temu mentalnog zdravlja

14.03.2023.

Kategorija:

Događanja, Naslovna
Predavanje na temu mentalnog zdravlja
Dragi studenti

Pozivamo vas da se pridružite radionici mentalnog zdravlja koja će se održati u ponedjeljak, 20. Ožujka u 16:00h  na Sveučilišnom odjelu za stručne studije. 

Znamo da je mentalno zdravlje za mnoge od vas vrlo važna tema. Prema istraživanju Sveučilišta u Zagrebu, više od 70% studenata izjavilo je kako su se u jednom trenutku borili sa stanjem anksioznosti i stresa visokog intenziteta. Razumijemo da se mentalno stanje često zanemaruje, no to može ostaviti dugotrajne posljedice na vaše psihičko i fizičko zdravlje. Takve situacije mogu nas također dovesti do osjećaja usamljenosti, jer ih često prolazimo sami, što nam otežava život.

Znamo da su ovi problemi rješivi i želimo vam pomoći da živite radostan i ispunjen život. Cilj ove radionice je potaknuti vas na razmišljanje i objektivno sagledavanje situacije kako biste mogli bolje razumjeti vlastite probleme i izazove te načine na koje se možete nositi s njima. Radionica je također idealna prilika da se sruše društvene predrasude o posjetu psihozima i da se ove teme sve više zastupaju u svakodnevnom govoru.

Na radionici ćete moći postavljati potpuno anonimna pitanja našim gostujućim predavačima koji imaju bogato iskustvo u psihologiji i radu s studentima. Naučit ćete nekoliko trikova koje vam mogu pomoći u savladavanju stresa, panike i anksioznosti.

Veselimo se vašem dolasku u ponedjeljak u amfiteatru Sveučilišnog odjela za stručne studije!

Preuzmi dokumente:

Ciljevi

Zdravlje i blagostanje