Novosti

Predavanje „LinkedIn mreža: prilike i izazovi“ & konferencija BEEP UP – 100% iskreno

25.03.2024.

Kategorija:

Događanja, Naslovna

U srijedu, 20. ožujka 2024. godine, Emanuel Stojanov, LinkedIn mentor, održao je predavanje pod nazivom „LinkedIn mreža: prilike i izazovi“ studentima Odjela za stručne studije Sveučilišta u Splitu u organizaciji Centra za cjeloživotno učenje i obrazovanje odraslih i Ureda za poslovnu suradnju s vanjskim subjektima.

Studenti su imali prilike čuti kako treba izgledati njihov profil da bi privukli što veći interes potencijalnih poslodavaca i/ili klijenata te na koji način stvarati sadržaj koji donosi rezultate.

Jedan od ključnih elemenata ovog predavanja bila je interakcija s publikom, te je ova interaktivnost potakla zanimljivu razmjenu ideja i veći angažman studenata na najbrže rastućoj poslovnoj društvenoj mreži na svijetu LinkedIn.

U četvrtak, 21. ožujka 2024., u Splitu je održana konferencija BEEP UP - 100% iskreno, koju je organizirao Emanuel Stojanov. To je poduzetnička konferencija u kojoj se iskreno i otvoreno razgovara o poduzetničkim pogreškama i inspirativnim lekcijama.

Profesori Danijela Perkušić Malkoč, Mario Dadić i Martina Rančnik, te studenti Odjela za stručne studije Sveučilišta u Splitu imali su priliku sudjelovati u inspirativnim prezentacijama, dinamičnim raspravama te razmijeniti dragocjena iskustva s vrhunskim stručnjacima.

Konferencija je bila pravo osvježenje i podsjetnik na važnost suradnje, inovacije i kontinuiranog učenja u današnjem poslovnom svijetu. Nadamo se da će konferencija BEEP UP postati tradicija koja će nastaviti oblikovati budućnost poslovnog svijeta!

Hvala Emanuelu Stojanovu na trudu i angažmanu,  te zahvale idu i njegovom timu, kao i ostalim sudionicima navedenih događaja.

 

Ciljevi

Kvalitetno obrazovanje