Novosti

PREDAVANJE G.MICHAELA SARANA - VLASNIKA GRAND HOTELA LAV I ODIEN GRUPACIJE

03.10.2023.

Kategorija:

Ostalo, Naslovna

Dragi studenti, drage studentice!

Centar za planiranje i razvoj karijera, Ured za upravljanje karijerama Sveučilišta u Splitu i Ekonomski fakultet u suradnji s tvrtkom Grand hotel Lav organizira predavanje g. Michaela Sarana, vlasnika resorta Le Méridien Lav i Odien grupacije na temu "Osobni pogleda na pronalaženje ravnoteže i životne sreće".

Predavanje će se održati u četvrtak, 12.10. u 14h u Svečanom amfiteatru na Ekonomskom fakultetu!

Prijaviti se možete na linku.

U okviru predavanja g. Saran će predstaviti i program stipendija Grand hotela Lav za učenike i studente. Više o programu stipendiranja na https://www.lemeridiensplitresort.com/stipendije

G. Saran diplomirao je na Sveučilištu Stanford s dvije diplome iz ekonomije i međunarodnih odnosa te stekao MBA na Harvard Business School. Odien grupa trenutno ima preko 700 zaposlenih u Češkoj, Hrvatskoj i Turskoj, a od 2015.g. vlasnici su Grand hotel Lava – tvrtke koja upravlja resortom Le Méridien Lav Split. Trenutno Odien razvija projekt za izgradnju nove četvrti na zemljištu bivše tvrtke Avia u Pragu. Osim modernog stanovanja, na ukupno 66 hektara izgradit će 2 nove osnovne škole i 5 vrtića, zelenilo, parkove, niz novih usluga i, naravno, niz novih radnih mjesta.

G. Saran je također osnivač zaklade Sport2Life čiji je cilj podupiranje obrazovanja, razvoja i zdravlja mladih kroz njihovo sudjelovanje u organiziranom sportu. U sklopu Sport2Life aktivnosti i promocije zdravog načina života i aktivnog življenja, g. Saran je četiri uzastopne godine biciklirao od Praga do Splita u 10 dana (1200 km), te prešao s kajakom jadransku obalu od Savudrije do Prevlake za 10 dana, rutu dulju od 750 kilometara. 

 

Preuzmi dokumente:

Ciljevi