Novosti

POZIV STUDENTIMA NA EDUKATIVNI STAND-UP NASTUP

15.11.2023.

Kategorija:

Događanja
POZIV STUDENTIMA NA EDUKATIVNI STAND-UP NASTUP

Poštovani,
„Bradata aukcija“ je netipična humanitarna akcija koja je započela u Splitu i prošlogodišnji je rekorder u RH po iznosu sakupljenih sredstava, među individualno organiziranim akcijama. Dio je globalne akcije Movember i promovira važnost edukacije o brizi za muško zdravlje i prevenciji karcinoma testisa te drugih malignih oboljenja.

Mjesec dana uoči samog događaja, organiziramo svake godine i druge aktivnosti u sklopu Bradate, pa smo prošle godine imali i prvi humanitarni nastup kvarteta stand-up komičara „Splicka Scena“ koji su prilagodili format svog klasičnog stand-up repertoara traženim ciljevima promocije samopregleda i izveli dvosatni nastup u prepunoj dvorani splitskog restorana Kampus. Bila je to večer za pamćenje, gotovo 800 studenata je sjedilo i dva sata slušalo o prevenciji raka testisa, u formatu i na način koji im je u potpunosti jasan i zadržava njihovu pozornost. To je posebno važno jer od raka testisa najviše obolijevaju mladi od 18 – 35 godina.

Ovim putem vas molimo da zamolite vaše profesore da pozovu sve studente u Restoran Kampus na besplatni humanitarni nastup „Splicke scene“, u četvrtak, 16.11. s početkom u 21 sat.

Nadamo se da ćete nam pružiti podršku i udovoljiti našem zahtjevu za besplatnom edukacijom studenata o važnosti brige o zdravlju, koju će doista i poslušati!


S poštovanjem,
Marko Sučić i Siniša Šunjić,
Bradata Aukcija
Županijska liga protiv raka Split

Ciljevi