Novosti

Posjet predsjednika uprave AD Plastik grupe

13.09.2019.

Kategorija:

Događanja

Dana 11. rujna 2019. naš su Odjel posjetili predsjednik uprave AD Plastik Grupe gospodin Marinko Došen i član uprave gospodin Mlade Peroš.

AD Plastik Grupa jedna je od najuspješnijih hrvatskih kompanija koja teži biti lider u razvoju i proizvodnji automobilskih komponenata na području Istočne Europe. Dobitnik je mnogobrojnih priznanja i nagrada od stručne javnosti, a posljednja među njima je nagrada Zlatni ključ u kategoriji „Najbolji veliki izvoznik u 2018. godini“.

Uvažene goste primili su pročelnik Odjela Ivan Akrap sa zamjenicima Božom Plazibatom i Tonkom Kovačevićem. Nakon kratkog upoznavanja s radom Odjela krenulo se u obilazak laboratorija strojarstva i elektrotehnike.

Gosti su iskazali veliko zadovoljstvo ne samo opremom naših laboratorija nego i kvalitetom i raznolikošću studentskih radova nastalih kroz završne radove, stručne i timske projekte. Jedna od tema sastanka bila je i jačanje stručne prakse u proizvodnim pogonima AD Plastika kao i mogućnost obrazovanja zaposlenika AD Plastika kroz programe cjeloživotnog učenja Odjela.

Dogovoren je uzvratni posjet uprave Odjela pogonima AD Plastik u Solinu nakon čega će uslijediti konkretniji dogovori o budućoj suradnji.
 

Ciljevi