Novosti

Nastavna aktivnost od 08.11.2021.

07.11.2021.

Kategorija:

Službeno, Naslovna
Nastavna aktivnost od 08.11.2021.
 

Poštovani studenti,

obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju i nove epidemiološke mjere s danom 08.11.2021. do daljnjeg primjenjivati ćemo modificirane oblike nastavnog procesa na pojedinim predmetima kako bismo slijedili smjernice maksimalnog broja sudionika na nastavnoj aktivnosti od 50 te obavezanog razmaka između osoba od 1,5 metara.

Shodno tome, molim da na dnevnoj bazi pratite Moodle stranice predmeta na kojima ste upisani. Za pojedine predmete trebati će unijeti svoju najavu nazočnosti na nastavi zaključno s 20:00h na dan prije dana održavanja nastave. Isključivo studenti koji su prijavili svoju nazočnost na nastavi mogu pristupiti istoj.

Uz navedeno obavezno je pridržavanje epidemioloških mjera za vrijeme trajanja nastave koje uključuju da studenti pri ulazu u prostore Odjela obvezno trebaju pravilno nositi zaštitnu masku za lice kao i za vrijeme trajanja nastave. Nadalje, potrebno je držati fizičku udaljenost od 1,5 metara između studenata.  

Apeliramo na vaše odgovorno ponašanje u prostorima i učionicama Odjela kako bismo i dalje nastavu na našem Odjelu mogli održavati u fizičkoj formi.

 dr. sc. Goran Ćorluka, viši predavač

Zamjenik pročelnika za nastavu i međunarodnu suradnju