Novosti

Najava edukacija u siječnju kroz projekt Smart Youth

11.01.2023.

Kategorija:

Događanja, Naslovna
Najava edukacija u siječnju kroz projekt Smart Youth

U sklopu projekta Smart Youth u siječnju održavamo edukacije iz područja pametna proizvodnja i pametni okoliš kroz koje ćemo ugostiti stručnjake iz privatnog sektora, javnog sektora i neprofitnih organizacija koji će na primjeru svojih projekata i aktivnosti predstaviti kako oni doprinose primjeni IoT tehnologija i stvaranju pametnih gradova.

Cilj projekta je da mladi postanu aktivni i „pametni“ građani, te da se što više mladih osoba uključi u kreiranje rješenja u domeni pametnih tehnologija i digitalizacije koji će doprinijeti razvoju lokalne infrastrukture i povećanju gospodarske aktivnosti.

U siječnju nas očekuju tri edukacije:
1) Pametni viličari u proizvodnji i logistici, 12. siječnja s početkom u 15:00 h, edukaciju će održati Damjan Miklić direktor tvrtke Romb Technologies
2) Smart City rješenja za upravljanje otpadom na javnim površinama, 18. siječnja s početkom u 15:00 h, edukaciju će održati Hrvoje Filipović iz tvrtke BigBelly.
3) Atoms & Bits 25.siječnja s početkom u 15:00h, edukaciju o svojim pametnim rješenjima će održati predstavnici kompanije Atoms & Bits koja je dio Libelium grupacije.

Prijaviti se možete OVDJE.

Radionice se održavaju online, preko Zoom platforme. Svi prijavljeni dobit će poveznice za edukacije dan prije održavanja

Svi polaznici koji slušaju edukacije iz ovog ciklusa dobiti će Europass potvrdu za sudjelovanje.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije, a provodi se od 1. lipnja 2022. do 31. svibnja 2023.

Ciljevi

Dostojanstven rad i ekonomski rast Industrija, inovacije i infrastruktura Održiva potrošnja i proizvodnja