Novosti

Najava edukacija o društveno-korisnom učenju kroz projekt AktivniST

09.12.2022.

Kategorija:

Događanja, Naslovna
Najava edukacija o društveno-korisnom učenju kroz projekt AktivniST

U sklopu projekta AktivniST u prosincu održavamo edukacije o društveno-korisnom učenju iz prakse s ciljem poticanja mladih na veću uključenost u građanske aktivnosti kroz visoko obrazovanje. Društveno-korisno učenje je kvalitetan pedagoški pristup koji obogaćuje procese usvajanja znanja kroz kritičko promišljanje o složenim uzrocima društvenih problema i međusobnu suradnju na zajedničkom projektu.

 

U prosincu nas očekuju dvije edukacije:

 

1) 16. prosinca s početkom u 16:00h, predavanje će održati Daša Dragnić, mentorica u DKU programu na EFST-u i županijska vijećnica Nezavisne liste mladih iz Koalicije "ZA", na temu "Od ideje do promjene kroz društveno-korisno učenje"

 

2) 19. prosinca s početkom u 17:00h , predavanje će održati Nedjeljka Nakić iz Udruge osoba sa cerebralnom paralizom "Srce" na temu "Identificiranje unutarnjih i društvenih potreba kroz društveno-korisno učenje na primjeru udruge Srce".

 

Edukacije se održavaju online, preko Zoom platforme. Svi prijavljeni dobit će poveznice za edukacije dan prije održavanja

 

Prijave za edukacije se vrše preko poveznice https://forms.gle/DuZNd1EVunGEreEw7           

 

Svi polaznici koji prođu sve radionice iz ovog ciklusa dobiti će Europass potvrdu za sudjelovanje.

 

Edukacije se održavaju u sklopu projekta "AktivniST", sufinanciranog sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

 

Ciljevi