Novosti

LiberatoTalk: Mladi su INkluzivni

28.11.2023.

Kategorija:

Događanja, Naslovna

Dragi prijatelji,

s velikim zadovoljstvom Vas pozivamo da u petak 1. prosinca 2023. godine oslobodite svoje kalendare od 10:00 do 14:00 sati i posjetite Sveučilišni odjel za stručne studije, na adresi Kopilica 21 te budete dio naše konferencije "Mladi su INkluzivni".

Ova konferencija održava se u sklopu projekta LiberatoTalk, koji već godinama uspješno provodimo na području Splitsko-dalmatinske županije. Kroz panel raspravu sa predstavnicima lokalnih i državnih organizacija nadamo se da ćete dobiti sve informacije o mogućnostima uključivanja mladih stvarajući inkluzivnije društvo.

Nakon prvog dijela konferencije, očekuje nas kratka pauza ispunjena ugodnim razgovorom i vrhunskim gastronomskim užicima koje priprema Catering Studentskog centra u Splitu.

Nakon pauze studenti će imati priliku naučiti dodatne vještine potrebne za uspjeh na tržište radu, a za one koje žele svoje studentske dane provesti izvan lijepe naše, predstavit ćemo sve mogućnosti SEA EU alijanse i ERASMUS projekte za studente Sveučilišta u Splitu.

Možda se samo želite umrežiti ili naći volontersku poziciju? S nama će biti ESN Split, FESB Racing, Info zona, Liberato, Studentski zbor Sveučilišta u Splitu!

Nadamo se Vašem dolasku.

S poštovanjem,

Vrijedni tim udruge Liberato.

 

Preuzmi dokumente:

Ciljevi

Kvalitetno obrazovanje Dostojanstven rad i ekonomski rast