Novosti

Humanitarna utrka LA SOLIDAIRE D'BREST

08.04.2021.

Kategorija:

Događanja
Humanitarna utrka  LA SOLIDAIRE D'BREST

Sveučilište u Splitu sudjeluje u humanitarnoj utrci LA SOLIDAIRE D'BREST koja se održava u sklopu SEA-EU alijanse na inicijativu studenata Sportskog menadžmenta Sveučilišta u Brestu. 

Podržite ovu akciju i prijavite se, hodajte ili trčite, jer svaki pređeni kilometar donosi 1 EUR u humanitarne svrhe. Sudjelovati možete bilo kada u periodu od 12. do 17. travnja 2021. godine, s tim da će u petak, 16. travnja 2021. godine u 12 sati na sjevernim Marjanskim vratima biti moguće preuzeti majicu i startni broj. Na Sveučilištu u Splitu se događaj održava u suradnji sa Studentskim zborom Kineziološkog fakulteta. 

Kako sudjelovati?
Sudjelovanje je besplatno za SEA-EU studente i djelatnike, a prijave se primaju preko poveznice.
Svaki kilometar koji student ili osoblje SEA-EU pretrči ili prepješači donosi 1 € dobrotvornim organizacijama u Brestu koje rade na boljem uključivanju osoba s invaliditetom u društvo (organizacijama Handi’chiens - association for the education of guide dogs i APF - association for the paralyzed people in France).

Kako prijaviti pretrčane/prehodane kilometre?
Za vrijeme trke/hodanja, svoje rezultate zabilježite s bilo kojom dostupnom aplikacijom, te fotografiju s pretrčanim brojem kilometara pošaljite na seaeu.results@gmail.com. Ukoliko nemate dostupnu aplikaciju, rutu možete zabilježiti preko Google mapsa, te poslati broj kilometara uz par fotografija s rute.
Za vrijeme trke slobodno šaljite fotografije i snimke koje će biti iskorištene u promotivne svrhe.