Novosti

Gostujuće predavanje Tomislava Pancirova

26.05.2022.

Kategorija:

Događanja, Naslovna
Gostujuće predavanje Tomislava Pancirova

Poštovani studenti,

Pozivamo Vas da dana 31.05.2022 g. (utorak) s početkom u 12:00 sati u učionici KOP_II_107 Sveučilišnog odjela za stručne studije sudjelujete na gostujućem predavanju Tomislava Pancirova na temu "Kako kreirati osobni brend na digitalnim kanalima i uspješno se pozicionirati na tržištu rada".

Studenti će kroz predavanje naučiti kako osmisliti svoj osobni brend, na koje načine se pozicionirati na tržištu rada koristeći content marketing, kako stvarati sadržaj koji ima vrijednost za buduće poslodavce i suradnike te vidjeti primjere brendiranja. Predavač Tomislav Pancirov će na svom primjeru prenijeti iskustvo vlastitog pozicioniranja prilikom izlaska na tržište, a na praktičnoj vježbi studenti će osmisliti kako će izgledati njihove buduće objave.

Tomislav Pancirov je konzultant za digitalne komunikacije s višegodišnjim iskustvom rada s najvećim klijentima u regiji. Fokusira se na personalizirane edukacije i predavanja, strateško pozicioniranje i brending putem digitalnih kanala te stvaranje kvalitetnog contenta. Najpoznatiji je digitalni nomad u Hrvatskoj te su ga o toj temi čak citirali i u Hrvatskom saboru dok se raspravljalo o vizama za digitalne nomade.

Predavanje je namijenjeno svim studentima Sveučilišnog odjela za stručne studije neovisno o studijskom programu, a prvenstveno studentima preddiplomskog stručnog i specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžmenta trgovine i turizma.

Trajanje predavanja je šest školskih sati.

Događaj je organiziran u sklopu projekta "Unaprjeđenje i provedba stručne prakse na Sveučilišnom odjelu za stručne studije", UP.03.1.1.04.0052.