Novosti

Gostujuće predavanje - "Od ideje do projekta – Izrada dokumentacije i slanje prijave na EU natječaj"

31.03.2022.

Kategorija:

Događanja
Gostujuće predavanje - "Od ideje do projekta – Izrada dokumentacije i slanje prijave na EU natječaj"

Pozivamo Vas da 05.04 (Utorak) s početkom u 08:00 sati u učionici KOP_II_106 Sveučilišnog odjela za stručne studije sudjelujete na gostujućem predavanju Jelene Bezdrov, struč. spec. oec., na temu "Od ideje do projekta – Izrada dokumentacije i slanje prijave na EU natječaj".

U sklopu predavanja sudionicima će biti prezentiran način pripreme projektnog prijedloga – od pripremnih radnji koje se odnose na ispitivanje prihvatljivosti prijavitelja za određeni natječaj do popunjavanja prijavnog obrasca i ostale dokumentacije koja je sastavni dio prijave.

Također, sudionicima će biti prikazani alati koji se koriste za prijavu kao što su e-fondovi i AGRONET. Cilj predavanja je približiti proces pripreme i izrade projektne prijave sudionicima, kako bi bili što spremniji za eventualnu samostalnu izradu.

Predavanje je namijenjeno svim studentima Sveučilišnog odjela za stručne studije neovisno o studijskom programu, a prvenstveno studentima specijalističkog diplomskog stručnog studija Računovodstva i financija i Menadžmenta trgovine i turizma.

Trajanje predavanja je šest školskih sati.

Događaj je organiziran u sklopu projekta "Unaprjeđenje i provedba stručne prakse na Sveučilišnom odjelu za stručne studije", UP.03.1.1.04.0052, te će biti održan uz poštivanje aktualnih epidemioloških mjera.