Novosti

Gostujuće predavanje - " Korporativno izvještavanje na primjeru AD Plastik Grupe"

08.04.2022.

Kategorija:

Događanja
Gostujuće predavanje - " Korporativno izvještavanje na primjeru AD Plastik Grupe"

Poštovani studenti,

Pozivamo Vas da 12. i 13. 04. 2022. u 18:15 u učionici KOP_I_005 (12.04.2022) i učionici KOP_I_003 (13.04.2022) Sveučilišnog odjela za stručne studije sudjelujete na gostujućem predavanju Krešimira Juruna, mag.oec. na temu "Korporativno izvještavanje na primjeru AD Plastik Grupe".

Multinacionalne kompanije kao AD Plastik d.d. suočeni su s velikim računovodstvenim izazovima prilikom izrade konsolidiranih financijskih izvještaja. Primjena različitih standarda izvještavanja u svakoj od država u kojoj tvrtka posluje potiče na kontinuirano praćenje, razumijevanje i primjenu istih. Poseban izazov je primjena sustava internog izvještavanja. Na ovom predavanju bit će prezentirani sustavi i najbolje prakse za rješenje ovih računovodstvenih izazova.

Predavanje je namijenjeno svim studentima Sveučilišnog odjela za stručne studije neovisno o studijskom programu, a prvenstveno studentima diplomskog stručnog studija Računovodstva i financija i Menadžmenta trgovine i turizma.

Trajanje predavanja je šest školskih sati.

Događaj je organiziran u sklopu projekta "Unaprjeđenje i provedba stručne prakse na Sveučilišnom odjelu za stručne studije", UP.03.1.1.04.0052, te će biti održan uz poštivanje aktualnih epidemioloških mjera.