Novosti

Gostujuće predavanje Igora Lebena na temu "Upravljanje ljudskim potencijalima u internacionalnom okruženju"

28.11.2022.

Kategorija:

Događanja, Naslovna
Gostujuće predavanje Igora Lebena na temu "Upravljanje ljudskim potencijalima u internacionalnom okruženju"

Poštovani studenti,

Pozivamo Vas da dana 01.12.2022 g. (četvrtak) s početkom u 16:00 sati u učionici KOP_II_101 Sveučilišnog odjela za stručne studije sudjelujete na gostujućem predavanju Igora Lebena na temu " Upravljanje ljudskim potencijalima u internacionalnom okruženju".

Studentima će na predavanju biti predstavljen kratak putokaz kroz tvrtku koja posluje u internacionalnom okruženju na način da ih se upozna i pripremi na sve što ih čeka kada se zaposle. Putokaz će obuhvatiti upoznavanje s HR ciklusom i korporativnom kulturom a studenti će u okviru predavanja dobiti i brojne savjete na koji način se najbolje predstaviti budućem poslodavcu.

Predavanje je namijenjeno svim studentima Sveučilišnog odjela za stručne studije neovisno o studijskom programu, a prvenstveno studentima preddiplomskog stručnog studija Menadžment trgovine i turizma i specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment trgovine i turizma.

Trajanje predavanja je šest školskih sati.

Događaj je organiziran u sklopu projekta "Unaprjeđenje i provedba stručne prakse na Sveučilišnom odjelu za stručne studije", UP.03.1.1.04.0052.

Ciljevi