Novosti

ERICSSON NIKOLA TESLA d.d. testiranje kandidata

08.12.2021.

Kategorija:

Događanja, Naslovna
ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.  testiranje kandidata

Ovaj petak (10.12), s početkom u 08:00 sati, u učionici KOP-I-003, održat će se testiranje renomirane tvrtke ERICSSON NIKOLA TESLA d.d. za obavljanje prakse za sve zainteresirane studente preddiplomskog stručnog studija elektronike i računarstva koji imaju predmet stručne prakse ove akademske godine i studente specijalističkog diplomskog stručnog studija elektrotehnike i primijenjenog računarstva koji imaju predmet specijalističke prakse ove akademske godine.

Molimo sve zainteresirane studente da pristupe testiranju u navedenom vremenu.

„Ericsson Nikola Tesla je regionalni isporučitelj komunikacijskih proizvoda i usluga u operatorskom segmentu te je isto tako isporučitelj inovativnih informacijsko-komunikacijskih rješenja vezanih uz zdravstvenu zaštitu, promet, državnu upravu, komunalne djelatnosti i multimedijsku komunikaciju. Zahvaljujući aktivnostima Centra za istraživanje i razvoj te ekspertnih centara za usluge kupcima, kompanija je vodeći hrvatski izvoznik znanja. Kao pridružena članica korporacije Ericsson, kompanija djeluje unutar Tržišnog područja Europa i Latinska Amerika.

Kompanija njeguje ugled društveno odgovornog poduzetnika koji svoju snažnu reputaciju, odnosno ugled, gradi vjerodostojnim radom i kvalitetnim odnosom prema svima zainteresiranim stranama: zaposlenicima, kupcima, partnerima, dobavljačima, dioničarima te široj društvenoj zajednici. Promiče održivi razvoj jer je riječ o poslovnoj strategiji čiji je cilj balansiranje dugoročnog rasta i konkurentnosti u promjenjivim vanjskim uvjetima s utjecajem na ekonomski, okolišni i društveni razvoj."