Novosti

Predavanje - Logistika kao ključna odrednica uspješnosti trgovačkog društva

12.12.2016.

Kategorija:

Novosti, Događanja

Predavanje "Logistika kao ključna odrednica uspješnosti trgovačkog društva" održat će se 13.12.2016. u 16:15 sati u amfiteatru.

Logistički troškovi sve više dobivaju na značenju u određivanju uspješnosti trgovačkih društava posebice u industriji trgovine na malo. Ključan aspekt pozicioniranja logističkog sustava unutar trgovine odrednica su konkurentske uspješnosti na izrazito cjenovno osjetljivom i konkurentski saturiranom tržištu.

Tisak, član Agrokor koncerna, najveće privatne kompanije u Hrvatskoj i jedne od najjačih kompanija u jugoistočnoj Europi, najveći je maloprodajni lanac kioska te vodeći hrvatski distributer tiskovina, duhanskih proizvoda, prepaid bonova i start paketa telekom operatera te ostalih proizvoda.

Tisak je ujedno i jedina distribucijska kuća koja svaki proizvod može u roku od 24 sata distribuirati na bilo koje mjesto u Hrvatskoj, 365 dana u godini.

Tisak je i jedini domaći veletrgovac koji osigurava dnevnu dostavu svih vrsta tiskovina, cigareta i duhanskih proizvoda, prepaid bonova za mobilnu telefoniju te ostale komercijalne robe na području cijele Hrvatske svim vrstama kupaca bez obzira na veličinu - malim obiteljskim prodavačima, lokalnim trgovačkim društvima, kao i najvećim nacionalnim trgovačkim lancima.

Tisak, kao moderna tvrtka koja prati svjetske trendove, neprestano teži unapređenju poslovnih procesa i pružanju najboljeg svojim kupcima.

Gost predavač gosp. Gašpar Novak

Ciljevi