Novosti

Ante Glasnović, student 2. godine spec. studija RIF

03.07.2023.

Kategorija:

Erasmus iskustva
Ante Glasnović, student 2. godine spec. studija RIF

Moje ime je Ante Glasnović i druga sam godina specijalističkog studija Računovodstva i financija. Svoj Erasmus sam proveo u Portugalu, Porto.

Odluka i prijava za Erasmus su se dogodile zadnji prijava u drugom krugu na nagovor prijatelja koji su bili prijašnjih godina i zahvalan sam im do neba zbog toga. Erasmus iskustvo je nešto što bi svima preporučio. Četiri mjeseca s odličnom ekipom iz svih država ( Turska, Grčka, Zambija, Srbija…).

Porto kao grad je prelijepo mjesto, ne prevelik, ljudi su opušteni i niti u jednom trenu se nismo osjećali nesigurno. Povezanost s okolnim gradovima je odlična (ima autobusa do bilo kojeg grada jeftino ako se uzima karta na vrijeme), što je super za jednodnevne izlete.

Svima preporučam da se odvaže i malo izađu iz zone sigurnosti jer vjerujte mi nećete požaliti. Četiri mjeseca predivnih memorija s predivnim ljudima u predivnom Portugalu. Jedino za čime žalim je što više nemam mogućnosti opet ići jer ove godine završavam studiranje i što nisam išao svake godine tokom svog studira

Ciljevi