Studentski poduzetnički inkubator

Start-up natjecanje za studente

Studentski Poduzetnički Inkubator u Splitu, organizira prvo međunarodno sveučilišno natjecanje za startupove - STup! 2019.

Split će 20. i 21. svibnja postati europski centar inovacija, gdje će se izabrani startupi predstaviti u glavnoj dvorani amfiteatra Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu te boriti za nagradu „Najbolji sveučilišni startup 2019.“ i put u Istanbul na World Business Angels Investment Forum 2020. STup! se organizira u suradnji sa Middlesex University London (UK) i Universidad de Malaga (ŠPA), a uz potporu već spomenutog WBAF.

Glavni cilj manifestacije je pružiti podršku studentskim startupima te dati priliku mladim poduzetnicima da svojom inovacijom osiguraju pažnju investitora i startup scene. Tijekom trajanja manifestacije, osim natjecanja, gosti će imati priliku slušati i iznimna predavanja međunarodnih stručnjaka u području tehnologija, globalnog startup sustava i investicija. STup! će okupiti lokalne i internacionalne IT startupe, poduzetnike, tvrtke, predstavnike akceleratora i inkubatora te investitore iz regije i šire. Detaljnije o samome natjecanju i prijavi možete vidjeti na sljedećoj poveznici.

Sve zainteresirane pozivamo da se jave u Studentski poduzetnički inkubator Odjela za stručne studije nastavnici Ivoni Jukić, osobno ili putem maila do 15. travnja 2019. godine.