Obavijesti studentskog poduzetničkog inkubatora

Spik@ Zoom Cafe - Simplex

Na posljednjem Spik@ Zoom Caféu u ovom semestru, održanom u četvrtak, 21.05.2020., ugostili smo gospodina Danijela Kušljića, glavnog operativnog direktora i člana uprave tvrtke Simplex iz Slavonskog Broda. Nevjerojatnu priču o uspjehu Simplexa, koji je broj jedan u Europi u montaži dizala možete pogledati na videu:


Spik@ Zoom Café - Simplex

Osobito zadovoljstvo mi je pozvati vas na još jedan Spik@ Zoom Café, koji će se održati u četvrtak, 21.05.2020. u 14.00 sati. Tema je obiteljsko poduzeće Simplex (https://www.simplex.hr/hr/), sa sjedištem u Slavonskom Brodu. Osnivači i vlasnici braća su Siniša i Ivan Stanić te njihova sestra Marina. U nešto više od 10 godina izgradili su biznis koji je trenutno broj jedan u Europi u montaži liftova. Uz to, s njemačkim divom ThyssenKruppom razvijaju prvo dizalo na svijetu koje ima mogućnost vertikalnog i horizontalnog kretanja.


Spik@ Zoom Cafe - Agrivi

Na trećem Spik@ Zoom Caféu, održanom u četvrtak, 14.05.2020., ugostili smo gospodina Matu Knezovića, glavnog operativnog direktora tvrtke Agrivi. Nevjerojatnu priču o uspjehu Agrivija od ideje osnivača do globalnog lidera u razvoju softvera za upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom možete pogledati na videu.


Spik@ Zoom Café - Agrivi

Dragi SVI!
Osobito zadovoljstvo mi je pozvati vas na još jedan Spik@ Zoom Café, koji će se održati u četvrtak, 14.05.2020. u 17.00 sati. Tema je tvrtka Agrivi, a priča o Agriviju započela je kad je Matija Žulj, osnivač tvrtke, 2013. godine odlučio napustiti korporativni ICT svijet i posvetiti svoje vrijeme rješavanju globalnog problema proizvodnje hrane (https://www.agrivi.com/pocetna/o-nama).


Spik@ Zoom Cafe

Na drugom Spik@ Zoom Cafeu s poduzetnikom, održanom 8. svibnja 2020., ugostili smo osnivačicu Business Cafea, serijsku poduzetnicu, poslovnu savjetnicu i spisateljicu, gospođu Kristinu Ercegović. Nakon zanimljive i inspirativne priče, studenti su mogli postavljati pitanja, a kako je bilo možete pogledati na videu. 


Spik@ Zoom Café

Osobito zadovoljstvo mi je pozvati vas na još jedan Spik@ Zoom Café, koji će se održati u petak, 08.05.2020. u 17.00 sati. Ugostit ćemo serijsku poduzetnicu i spisateljicu, gospođu Kristinu Ercegović (https://kristinaercegovic.com/o-meni/). Gostujuća poduzetnica od 2010. vodi vlastitu tvrtku Zaokret u sklopu koje projektom Business Caféa umrežava i educira male poduzetnike, savjetujući ih kako da pokrenu, izgrade i prodaju svoj biznis bez da pritom izgore, te piše kolumne za Naturala Life, knjige i vlastiti blog.


Spik@ Zoom Cafe

Na prvom Spik@ Zoom Cafeu s poduzetnikom, održanom 29.04.2020., ugostili smo osnivača jedne od najuspješnijih i najbrže rastućih hrvatskih franšiza, Surf’n’Fries. Ovu su franšizu prije deset godina pokrenuli Riječani Andrija Čolak i Denis Polić. Gospodin Čolak pričao nam je o svojim počecima, o konceptu franšize u poduzetništvu, o strategijama nastupa na tržištu te o izazovima poslovanja danas. Također, podijelio je s nama i svoje planove za budućnost. Kako je bilo na gostujućem predavanju možete pogledati na priloženim videima.


Student DIGI Award

Čestitamo našim studentima Informacijske tehnologije Stipi Margiću, Miji Matijeviću i Ivanu Ivančeviću, osnivačima udruge Liberato i članovima SPIK@ kluba na osvojenom fantastičnom trećem mjestu u velikoj konkurenciji od preko 60 prijava na ovogodišnjem natjecanju Student DIGI Award. Vise na poveznici.


Digital Takeover 2020

DT2020 je odgođen te se očekuje novi datum...


Stranice