Obavijesti studentskog poduzetničkog inkubatora

Start-up 2019 natjecanje za studente

Poštovani studenti,

pozivamo Vas da prisustvujete dvodnevnom programu međunarodnog sveučilišnog natjecanja za startupe - STup! 2019, u organizaciji Studentskog poduzetničkog inkubatora, koje će se održati 20. i 21. svibnja na Ekonomskom fakultetu, Sveučilišta u Splitu.


Start-up natjecanje za studente

Studentski Poduzetnički Inkubator u Splitu, organizira prvo međunarodno sveučilišno natjecanje za startupove - STup! 2019.

Split će 20. i 21. svibnja postati europski centar inovacija, gdje će se izabrani startupi predstaviti u glavnoj dvorani amfiteatra Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu te boriti za nagradu „Najbolji sveučilišni startup 2019.“ i put u Istanbul na World Business Angels Investment Forum 2020. STup! se organizira u suradnji sa Middlesex University London (UK) i Universidad de Malaga (ŠPA), a uz potporu već spomenutog WBAF.


Završna prezentacija poduzetničkih ideja

Tijekom zimskoga semestra 2018./2019. akademske godine studenti su prezentirali brojne zanimljive poduzetničke ideje, a kako je izgledalo u završnoj prezentaciji može se vidjeti u nastavku.


Finale pilot projekata HAMAG-BICRO

Veliko finale dvaju pilot projekata HAMAG-BICRO-a održalo se u četvrtak, 13. prosinca 2018. godine. Više...


Otvoren natječaj za prijavu studentskih poduzetničkih projekata/zadataka

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) otvara javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu sredstava u svrhu realizacije poduzetničkih projekata studenata/studentskih timova i ostalih prihvatljivih korisnika na području Republike Hrvatske.


Mreža studentskih poduzetničkih inkubatora

Poštovani studenti,

Nakon prve etape programa Mreža studentskih poduzetničkih inkubatora, obavještavamo vas da su pokrenute daljnje aktivnosti unutar Programa u okviru kojeg je planiran niz radnji usmjerenih ka osposobljavanju studenata za poduzetništvo. Inicijalni projekt iz 2012. g. detaljnije je razrađen i unaprijeđen te je u još većoj mjeri prilagođen akademskoj, ali i poslovnoj zajednici.