Odjel

Software Engineering Internship u Infobipu

Kategorija:

Ostalo, Obavijesti Ureda za poslovnu suradnju

Prijavi se za sudjelovanje u Software Engineering Internship programu i napravi svoj prvi korak prema karijeri u Infobipu.

Stjecanje praktičnog iskustva i učenje od iskusnih mentora ključni su za ovaj program i temelj za mogući nastavak rada u Infobipu inakon završenog programa Internshipa. Prvi dio programa održat će se u Zagrebu, nakon čega slijedi nastavak u Splitu. Studentima će to biti prilika da upoznaju i Infobipov zagrebački kampus.

Tijekom dva mjeseca studenti će učiti o različitim tehnološkim rješenjima, usavršavati svoje znanje u jezicima  Java, Spring, Spring Boot, JavaScript (React ili Vue) i doprinositi rezultatima tima te tako izravno utjecati na kvalitetu Infobipovih proizvoda. Prijaviti se mogu studenti fakulteta STEM područja sa dobrim znanjem engleskog jezika, a važan uvjet za sudjelovanje je i da možete biti u Zagrebu i Splitu tijekom programa prakse, te da možete raditi puno radno vrijeme tijekom prakse i nakon nje. Dodatne prednosti imat će studenti sa  GitHub profilom i projektima, te sudionici studentskih projekata i hackathona.

 Za vrijeme trajanja Internship programa studenti će biti plaćeni za svoj rad, a osim plaćene prakse imat će priliku koristiti najnovije tehnologije i procese te učiti kroz rad i uz kontinuirano mentorstvo.

Rok za prijave je 26.05.2024., a više informacija možete pronaći na poveznici.

Ciljevi