Odjel

Prijavi se u novu generaciju SPIK@ poslovnog kluba!

Kategorija:

Naslovna, Obavijesti
Prijavi se u novu generaciju SPIK@ poslovnog kluba!

Studentski poduzetnički inkubator Spik@ srdačno poziva novu generaciju studenata da postanete dio njegove vesele i zanimljive zajednice.

Jeste li spremni uploviti u poslovni svijet? SPIK@ je savršeno mjesto za vas bilo da se pripremate za tržište rada, da imate jasnu poslovnu viziju ili samo tražite svoje mjesto u svijetu poduzetništva.

Surađujući možemo postići nevjerojatne stvari uz maštovite i motivirane studente, bez obzira na njihovu razinu iskustva ili već postojeći poslovni model. Važno je da se želite razvijati, učiti i surađivati.

Dođite i istražite svijet novih mogućnosti! Prijava za članstvo u SPIK@ poduzetničkom inkubatoru, inicijativi nove generacije, otvorit će vam vrata u budućnost. Prijaviti se mogu svi redoviti i izvanredni studenti Sveučilišnog odjela za stručne studije.

Kontakt za sve informacije: spika@oss.unist.hr

Prijaviti se možete sve do zaključno 14.04.2024. godine putem obrasca.

Što je Spik@?

Spik@ (Studentski poduzetnički inkubator Kopilica) predstavlja projekt Studentskog poslovnog kluba, u sklopu projekta Obrazovanje za poduzetništvo (Studentskog poduzetničkog inkubatora) namijenjenog zajedničkim aktivnostima studenata i mentora usmjerenima na razumijevanje poduzetničkih procesa u suvremenom gospodarstvu. Cilj kluba je razmjena iskustava, poticanje i razvoj poduzetničkih osobina i vještina, ohrabrenje studenata na ulazak u poduzetnički svijet te, kao najvažnije, sklapanje novih prijateljstava i razvijanje odnosa na obostranu korist. Tako će se stvoriti dugoročna, dinamička i prijateljska zajednica studenata različitih interesa i studija Odjela koji će zasigurno pokazati svoju inovativnost i znanje te osmisliti, kreirati ili samo razmatrati neke nove poduzetničke ideje.

Kroz Spik@ poduzetnički inkubator možete očekivati:

  • tematske radionice,
  • testiranje poduzetničkih sklonosti,
  • razvijanje poduzetničke ideje kroz poslovni plan,
  • okrugle stolove,
  • stručne posjete,
  • diskusije,
  • natjecanja, druženja i slično.

Također, cilj je povezati se s drugim sličnim klubovima u Republici Hrvatskoj i svijetu te kroz procese benchmarkinga učiti od najboljih u praksi.

Budite dio SPIK@ kluba i prijavite se!

Ciljevi