Novosti

Global Entrepreneurship Week 2019.

Sljedeći tjedan,od 18. do 24. studenog, u organizaciji Studentskog poduzetničkog inkubatora i Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu, organizira se "Global Entrepreneurship Week 2019.", manifestacija koja se kroz globalnu platformu održava u 160 zemalja svijeta istovremeno. Kroz manifestaciju se potiče razvijanje  poduzetničke svijesti, inovativnosti i kreativnosti, pogotovo u studentskoj populaciji i mladima. Tijekom manifestacije održavaju se razne radionice i predavanja gostujućih poduzetnika, koji iz prve ruke i na svom primjeru daju savjete i poticaj mladima. Cjelokupni program možete pogledati na stranici http://spi.efst.hr/gew/. Sva predavanja i radionice održavaju se na Ekonomskom fakultetu.

U sklopu Global Entrepreneurship Week-a, 23. i 24. 11. održava se i "Smart City Challenge hackathon", 24-satno maratonsko natjecanje u kojem sudionici, okupljeni u multidisciplinarnim timovima, zajednički izrađuju inovativna rješenja za pametnije gradove. Sudjelovati mogu svi, neoivsno o njihovom obrazvoanju ili zanimanju. Novčani nagradni fond iznosi 20.000,00 kn, te najbolji timovi ostvaruju direktan ulazak u Studentski poduzetnički inkubator i mentorsku podršku. Prijave i više informacija možete pronaći na stranici http://www.smartcityst.com/.

Pozivamo sve proaktivne studente da prate web stranicu i društvene mreže Studentskog poduzetničkog inkubatora i na taj način budu u tijeku s budućim aktivnostima.