Novosti

Finale pilot projekata HAMAG-BICRO

Veliko finale dvaju pilot projekata Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) održalo se u četvrtak, 13. prosinca 2018. godine. Riječ je o projektima "Zavrti priču!" i "Riješi problem!" provedenih u okviru programa Mreže studentskih poduzetničkih inkubatora (MSPI) s osnovnim ciljem pružanja podrške studentskom osposobljavanju za poduzetništvo te razvoju kreativnosti studenata i inovacijskih procesa u Republici Hrvatskoj.

Ponosno ističemo kako su Ana Bogić i Ana Pušić, studentice Specijalističkog diplomskog stručnog studija Trgovinsko poslovanje, pod mentorstvom nastavnice Ivone Jukić, ušle u finale natjecanja te osvojile jednu od glavnih nagrada u iznosu od 10.000 kuna. Svoje su poduzetničko rješenje javno prezentirale u Zagrebačkom inovacijskom centru (ZICER) na Zagrebačkom velesajmu.

Detaljno o finalnom danu možete vidjeti na sljedećoj poveznici dok će prezentacija rješenja i iskustava s natjecanja, za zainteresirane studente i nastavnike Odjela, biti u četvrtak, 20. prosinca 2018. godine u 19:15 sati u dvorani 107.