Izmjena programa: Sports shaping careers - Lessons from the boat

12.05.2022.

Kategorija:

Događanja, Naslovna

Poštovani,

nažalost vas obaviještavamo da se iz poslovnih razloga Ante Kušurin neodgodivo morao vratiti iz Londona u New York te neće biti s nama u petak u Splitu na predavanju “Kako sam doveslao do najveće tech investicije u Hrvatskoj”.

Dakle, predavanje nećemo održati za vrijeme regate već samo odgoditi za drugi datum, koji objavljujemo pravovremeno.

 

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na drugi meetup-u “Sports shaping careers - Lessons from the boat” kao dio manifestacije Međunarodne regate Sv. Duje.

FESB i Spinit inkubator 13. i 14. svibnja postat će središte okupljanja studenata, sportaša, alumni zajednice, poduzetnika, IT-jevaca i zaljubljenika u startup-e.

Kako je jedan od glavnih ciljeva Regate Sv. Duje povezivanje - veslača i društva, bivših i sadašnjih studenta, lokalnog i međunarodnog - tako je došla ideja da regata postane platforma koja povezuje amaterski sport (osobito veslanje), profesionalne karijere i poslovni svijet.

Bivši vrhunski veslači i osvajači brojnih olimpijskih i svjetskih medalja, a danas uspješni inženjeri u McLarenu, investitori u tech i energetskom sektoru te direktori investicija okupljenima će podijeliti svoje tajne uspjeha u oba svijeta - sportskom i poslovnom, naučiti nove vještine te razmijeniti znanja i iskustva.

Cilj je potaknuti studente na razmišljanje o budućim karijerama, pomoći u razvoju vještina i specifičnih tehničkih znanja te podržati bavljenje sportom.

Preuzmi dokumente: