Studentski poduzetnički inkubator

Spik@ - prijave

Imaš li ideju?

Želiš li upoznati kolege s drugog studija, naučiti nešto novo, promijeniti svoju budućnost...?

Prihvati izazov! Prijavi se u novu generaciju SPIK@ poslovnog kluba!

Prijaviti se mogu svi redoviti i izvanredni studenti Sveučilišnog odjela za stručne studije, s poduzetničkom idejom ili bez nje, pojedinačno ili u timu, dovoljna je želja za suradnjom i razmjenom iskustava te malo hrabrosti za otvaranje puta novim prilikama! Prijaviti se mogu i bivši studenti Odjela koji su studij završili u protekle dvije godine.

Kontakt za sve informacije: spikaatoss [dotttt] unist [dotttt] hr

Prijaviti se možete sve do zaključno petka, 18.12. 2020. godine putem obrasca.

Što je Spik@?
Spik@ (Studentski poduzetnički inkubator Kopilica) predstavlja projekt Studentskog poslovnog kluba, u sklopu projekta Obrazovanje za poduzetništvo (Studentskog poduzetničkog inkubatora) namijenjenog zajedničkim aktivnostima studenata i mentora usmjerenima na razumijevanje poduzetničkih procesa u suvremenom gospodarstvu.
Cilj kluba je razmjena iskustava, poticanje i razvoj poduzetničkih osobina i vještina, ohrabrenje studenata na ulazak u poduzetnički svijet te, kao najvažnije, sklapanje novih prijateljstava i razvijanje odnosa na obostranu korist (vještine networkinga). Tako će se stvoriti dugoročna, dinamička i prijateljska zajednica studenata različitih interesa i studija Odjela koji će zasigurno pokazati svoju inovativnost i znanje te osmisliti, kreirati ili samo razmatrati neke nove poduzetničke ideje.

Što vas čeka?
Epidemiološka situacija nas nije obeshrabrila pa smo tako većinu naših aktivnosti u proteklom razdoblju smo preselili on-line, o čemu možete vidjeti na našim stranicama. Čim nam uvjeti dopuste, osim druženja i razmjene ideja, kroz klub se planiraju organizirati:

  • tematske radionice,
  • testiranje poduzetničkih sklonosti,
  • razvijanje poduzetničke ideje kroz poslovni plan,
  • okrugle stolove,
  • stručne posjete,
  • diskusije,
  • natjecanja i slično.

Također, namjera je povezati se drugim sličnim klubovima u Hrvatskoj i svijetu te kroz procese benchmarkinga učiti od najboljih u praksi. Budite dio SPIK@ kluba i prijavite se!