Novosti

Izvođenje nastave

Poštovani studenti,

nastava se u nadolazećem tjednu 19.04.-23.04.2021. održava isključivo online.

Provjere znanja (kolokviji) se mogu provoditi u online formi ili fizičkoj formi na Odjelu poštivajući sve prethodno definirane smjernice (kapaciteti učionica, maksimalan broj sudionika, epidemiološke mjere nošenja maski i fizičke distance).

Odluku o obliku provođenja kolokvija donosi nositelj kolegija. Za sve dodatne informacije molimo vas da redovito pratite Moodle stranice kolegija.
 

 


 

Poštovani studenti,

temeljem odluke Stožera civilne zaštite izvještavamo vas da će se sva nastava (uključujući praktične vježbe u laboratorijima) za tjedan 12.-17.04.2021. održavati online.

Zakazane provjere znanja koje su trebale biti na dane 12.-17.04.2021. odgađaju se. Za sve dodatne informacije molimo vas da redovito pratite Moodle stranice kolegija.

 


 

 

Poštovani studenti,

nastava će se i dalje izvoditi prema smjernicama koje su vrijedile za razdoblje 22.03.-02.04.2021. dok epidemiološka situacija u našoj županiji ne dopusti drugačije.

 


 

Poštovani studenti,

sukladno naputcima Stožera civilne zaštite te preporuci iz rektorata, izvođenje nastave vršiti će se na daljinu po tzv. modelu C, online. Navedena preporuka odnosi se za razdoblje od 22.03.2021. do 02.04.2021.

Nastavne aktivnosti koje su izuzete od ove smjernice su laboratorijske vježbe na tehničkim studijima koje iziskuju nastavnu opremu dostupnu isključivo u laboratorijima Odjela za koje se nastava nastavlja odvijati fizički, no uz obavezu potpunog poštivanja epidemioloških mjera.

Sve detalje o izmjenama nastavnih aktivnosti, od oblika nastave pa do rasporeda pratite na Moodle stranici pojedinog kolegija.