Novosti

Završena Ljetna škola Sveučilišta u Splitu

Na završnoj svečanosti Ljetne škole Sveučilišta u Splitu, u petak 8. rujna 2017. u amfiteatru Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije, održana je dodjela diploma polaznicima te zahvalnica predavačima. Sveukupno je održano 20 programa, na Sveučilišnom odjelu za stručne studije, Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, Umjetničkoj akademiji, Prirodoslovno-matematičkom fakultetu te Fakultetu građevinarstva, arhitekture i geodezije, a pohađalo ih je ukupno 110 studenata iz 10 zemalja.

Tijekom svečanosti predstavljene su sastavnice Sveučilišta u Splitu te izvedeni programi u sklopu Ljetne škole. Voditeljica Ljetne škole Sveučilišnog odjela za stručne studije Ivana Čizmić predstavila je održani program Agilno planiranje kojega su vodili mr.sc. Ivica Ružić i gostujući profesor iz Slovenije mr.sc. Dejan Pažin.

Rektor Sveučilišta u Splitu prof.dr.sc. Šimun Anđelinović je u svom obraćanju istaknuo važnost internacionalizacije za naše Sveučilište, kazavši kako se iduće godine očekuje još veći broj programa i polaznika Ljetne škole.

Svečanost je završena prigodnim domjenkom u restoranu Studentskog centra na Kampusu.

Više informacija o završnoj svečanosti na sljedećoj poveznici.